Mrożone warzywa

Wysoką jakość naszych produktów gwarantuje rozbudowany park maszynowy, doświadczenie oraz kontrola całego procesu produkcyjnego, o czym mogą Państwo przeczytać w zakładce Jakość.

Naszym dużym atutem jest elastyczność. Jesteśmy w stanie przygotować produkty w dowolnej formie, o jakości uzgodnionej z naszymi klientami. Wszystkie produkty pakowane są w dowolnych rozmiarów opakowania (np. kartony, worki, octobans, cateringowe, jednostkowe i detaliczne).

  • Brokuł

    Klasa:
    I klasa, standard

    Postać:
    krusz, 5-20, 20-40, 40-60, 30-50

  • Brukselka

    Klasa:
    I klasa

    Postać:
    cała

    Kalibraż:
    16-22, 22-26, 26-32 (lub inne)

  • Cebula

    Klasa:
    I klasa

    Postać:
    kostka, plaster, półplaster

  • Cukinia

    Klasa:
    I klasa, II klasa

    Postać:
    kostka, słupek, plaster, plaster falisty, ćwiartka, półplaster

    Kalibraż:
    kalibrowana, niekalibrowana

  • Dynia

    Klasa:
    I klasa

    Postać:
    kostka

  • Kalafior

    Klasa:
    I klasa, II klasa

    Kalibraż:
    5-20, 20-40, 40-60

  • Kalarepa

    Klasa:
    standard B

    Postać:
    kostka, słupek

  • Marchew

    Klasa:
    standard B

    Postać:
    kostka, słupek, plaster, plaster falisty

  • Papryka

    Klasa:
    I klasa, II klasa

    Postać:
    kostka, pasek, połówka

  • Pasternak

    Klasa:
    standard B

    Postać:
    kostka, słupek

  • Pietruszka

    Klasa:
    standard B

    Postać:
    kostka, słupek

  • Pomidor

    Klasa:
    I klasa, II klasa

    Postać:
    cała, połówka, kostka, słupek, plaster, segment

  • Rabarbar

    Klasa:
    I klasa

    Postać:
    kostka, plaster

  • Seler

    Klasa:
    standard B

    Postać:
    kostka, słupek